Det råder inga tvivel om att det är 64-bitarssystem som kommer att användas i fram­tiden. Adobes populära program Premiere Pro och After Effects har redan hal.dll saknas Windows 10 64-bitarssystem som ett krav. Turbo Boost är en teknik som Intel har implementerat i flera av sina Core-processorer. Tekniken går ut på att ge extra kraft till processorn när den behöver det som mest. När datorn arbetar extra hårt kan processorns alla kärnor få en liten ”Turbo Boost” för att utföra jobbet.

Genom att starta mätningen godkänner du avtalsvillkoren och att du har tagit del av integritetspolicyn. Börja med att ta reda på vad din datormodell heter och sedan googlar du datormodellen i kombination med ordet ”drivers” så borde du få fram rätt alternativ. Då får du själv ladda ner rätt drivrutin direkt från datortillverkarens webbsida. Detta är inte rekommenderat för datorer som delas av flera.

Hjälper inte detta så kör jag verktyget Windows Update Diagnostic från Microsoft som man kan ladda ner här. Det kan krävas att du behöver starta om datorn för att uppdateringen ska installeras. Det andra problemet handlar troligen om en skadad användarprofil. Ett säkert sätt att fixa felet är att skapa en ny användare, flytta alla data och radera den gamla.

Stoppa Program Från Att Starta Automatiskt

Är skadan redan skedd, behöver du göra en scanning med ett antivirusprogram. Microsofts egna och inbyggda Windows Defender fungerar bra på Windows-datorer. Har du en Mac är behovet mindre, eftersom virus inte är lika utbrett, men du kan installera antivirus-programmet Malwarebytes som en extra säkerhet. Vissa tillägg (plug-ins) kan också ha problem med 64-bitarssystem.

Tips För Att Få En Snabbare Dator

Öppna ‘denna PC’ och högerklicka på ditt USB minnes namn. Du kommer se att ditt minne bytt namn till USB-ESD eller liknande när du kolla dina minnen på ‘denna PC’.

Anslut till Bitdefender VPN igen efter att datorn har startat om och kontrollera om situationen har lösts. Vid Raidboxes Du behöver till exempel bara tabellprefixet, eftersom de återstående posterna läses av automatiskt och kontrolleras. Den “White Screen of Death” är en analogi till Blåskärmen av Death, som visas i Windows i händelse av ett system krasch. Som namnet antyder, webbplatsen, i frontend eller backend (wp-admin), förblir vit i WSOD – utan felmeddelande eller annan information. Varje felmeddelande innehåller en felkod som hjälper dig att förstå vad som kraschat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *